COLLEGE OF MEDICINE & J.N.M. HOSPITAL
THE WEST BENGAL UNIVERSITY OF HEALTH SCIENCES
P.O:- Kalyani, Distt:- Nadia, Pin - 741 235
Tele + Fax:- (033) 2582 8562

Welcome

 An introduction

Administrators of
College & Hospital

Faculty members

College council

Academic Section

Hospital Services
Notice
Photo - Gallery
Publications
Academic Programme and Achievemnt
Details of Affliating University
Status of Recognition
List of Students

ACADEMIC SECTION

  1. CLASS SCHEDULES

    CLASS SCHEDULE: 1ST PROFESSIONAL M.B.B.S.COURSE (1st & 2nd Semester)

 

 

Lecture

Lecture

 

lecture

Practical / Demonstration
(group Discussion/case studies)
11.a.m to 01.p.m

Lunch
Break

Practical & Demonstration

02-00 p.m to 04.30 p.m

 

DATE

08 a.m 
to 
09 a.m

09 a.m 
to 
10 a.m

10 a.m 
to 
11 a.m

--

--

--

01 p.m 
to 
2.00 p.m

 

 

 

 

MONDAY

--

Anatomy

Physiology

--

GR-A

GR-B

--

GR-B

--

GR-A

 

TUES DAY

--

Physiology

Anatomy

GR-A

GR-B

--

--

GR-B

GR-A

--

 

WEDNESDAY

Community
Medicine

Anatomy

Biochemistry

GR-B

--

GR-A

--

GR-A

GR-B

--

 

THURS DAY

Anatomy

Physiology

Anatomy

GR-A

GR-B

--

--

GR-B

GR-A

--

 

FRIDAY

Community
Medicine

Anatomy

Physiology

GR-B

GR-A

--

--

GR-A

--

GR-B

 

SATERDAY

--

Biochemistry

Anatomy

GR-A

GR-B

--

Community
Medicine

--

--

--

 

Surgery

80 hours

Pathology

5 X 40 =200 hours

G.& O.

40 hours

Pharmacology

5 X 40 =200 hours

Medicine

40 hours

Microbiology

4 X 40 =160 hours

Pediatrics

40 hours

Community Medicine

4 X 40 =160 hours

Orthopedics

40 hours

F.S.M

4 X 40 =160 hours

 

CLASS SCHEDULE   2nd   PROFESSIONAL M.B.B.S.COURSE (5th Semester)

 

07.30 a.m 
To
08.30a.m

08.30 a.m 
To
11.00 a.m

11.00 a.m 
To
12.00 noon

12.00 noon 
To
01.00 p.m

01.00 p.m 
To
02.00 p.m

02.00p.m
to
04.00 p.m

 

Batch-A                     Batch-B

 

MONDAY

Ophthalmology

Clinical 
Posting

Pathology

Pharmacology

Lunch
Break

Community
Medicine

Community
Medicine

 

TUES DAY

Pediatrics/
Orthopedics

-do-

Microbiology

F.S.M

---

Pathology

Microbiology

 

WEDNESDAY

E.N.T

-do-

Pathology

Pharmacology

---

F.S.M

Pharmacology

 

THURS DAY

Surgery

-do-

Microbiology

Pathology

---

Pharmacology

F.S.M

 

FRIDAY

Medicine

-do-

Pathology

Pharmacology

---

Microbiology

Pathology

 

SATURDAY

G.& O.

-do-

F.S.M

Pharmacology

Integrated
Teaching

 

Surgery

20 hours

Pathology

6 X 20 =120 hours

Medicine

20 hours

Pharmacology

6 X 20 =120 hours

G.& O.

20 hours

Microbiology

4  X 20 = 80 hours

Ophthalmology

20 hours

Community Medicine

4 X 20 = 80 hours

E.N.T

20 hours

F.S.M

2 X 20 = 40 hours

Pediatrics

10 hours

 

 

Orthopedics

10 hours

 

 


designed by webkriti.com